4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Gemeente

Vacature: voorzitter Adviesraad Sociaal Domein Twenterand

· 1917× bekeken

VRIEZENVEEN - De nieuwe Adviesraad Sociaal Domein Twenterand start per september 2017 en bestaat uit een enthousiaste groep vrijwilligers met allerlei`achtergronden. De adviesraad geeft gevraagd en ongevraagd advies aan het college van B&W over zaken die zich richten op de zelfredzaamheid en participatie van alle inwoners. De Adviesraad kent drie werkgroepen met de volgende wetten als uitgangspunt: de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo) inclusief mantelzorg, de Jeugdwet en de Participatiewet / Wet Sociale Werkvoorziening (WSW).

De Adviesraad is op zoek naar een enthousiaste, ondernemende en gedreven voorzitter die de Adviesraad in goede banen kan leiden. Dit voor een periode van vier jaar. Goede contactuele vaardigheden en een breed inzetbaar netwerk zijn van groot belang. Wat precies de taken zijn en over welke kennis en vaardigheden een voorzitter moet beschikken, kunt u vinden op www.twenterand.nl/adviesraad. Wilt u meer weten over de functie, dan kunt u contact opnemen met Dorien Vellinga, interim voorzitter. Tel. 06 -16412850.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›