4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Topweer en topgezelligheid tijdens Boer’nmarkt in Vriezenveen

· 781× bekeken

VRIEZENVEEN - In alle vroegte was het woensdag al een drukte van belang: de mooiste plekjes werden uitgezocht voor de kinderrommelmarkt, de kleedjes neergelegd en de spulletjes uitgespreid. Elders werd ook alles in gelegenheid gebracht om er weer een fantastische editie van te maken.
En er was voor iedereen wel iets leuks om te zien en te doen. Genoten werd er van het optreden van De Stuwzangers uit Vilsteren. Zij traden, afwisselend met “Sgt Wilson’s Armyband” op. Lekker meezingen met de shantyliederen en genieten van “The original sound of the 40-50’s”.
En dat allemaal natuurlijk onder het genot van een lekker kopje koffie met een oliebol, een broodje knakworst of op een van de overige terrasjes die goed vol zaten met het prachtige weer.

De touwtrekkers lieten zich weer van hun sterkste kant zien, vooral kleine kindjes keken vol ontzag naar de prachtige trekkers, de warenmarkt had ook niet over gebrek aan belangstelling te klagen en dit feestgedruis liet helemaal door tot en met de oude veemarkt, waar de paardenmarkt gehouden werd. Tijdens de Boerenmarkt was er een expositie in CCK2 waarin Peter Verbraeken zijn kunstwerken liet zien. Peter schildert met veel kleuren en de techniek zijn dikke lijnen op het doek, graag legde hij uit tijdens de expositie hoe het werkt.

En bij veel stands kon men meedoen voor leuke prijzen. De winnaars van 2017 zijn:

Trivium Meulenbelt Zorg: ?Hoeveel TMZ sleutelhangers zitten er in de vaas? Dennis Veneboer heeft het exacte getal van 292 sleutelhangers geraden.

Naviva Kraamzorg: raad het aantal spekjes is gewonnen door Monique Fokke uit Vriezenveen

LTO Noord/Vereniging bedrijfsvoorlichting met foto’s raden. Winnaars zijn Gert Staman Joh. Kamphuisstraat 58 en Willie Aman Boslandweg 19

Passage Platteland: 100 vel geel 1e prijs fam. Koppelman, 2e prijs Carla Brink en 3e prijs Lena Hendriksen
100 vel paars: 1e prijs Henny Eshuis- Fokke, 2e prijs Dini Hoff, 3e prijs Fredriek Dasselaar en 4e prijs Carine Bischop.

Vrouwen van Nu Vriezenveen: de waarde van de boodschappenmand bedroeg 31,55. Deze mand is overhandigd aan H. Eshuis.

Krentenwegge raden: de wegge weegt 2767 gram. Deze is gewonnen door J. Holland, Oostermaatweg 4. Zij raadde 2780 gram.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›