4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Bus vol 65-plussers uit Twenterand naar Forever Young Festival in Almere

· 1275× bekeken

TWENTERAND - Ruim 50 enthousiaste 65-plussers uit Twenterand hebben afgelopen dinsdag het For Ever Young Festival in Almere bezocht. De bus werd uitgezwaaid door vertegenwoordigers van de Lionsclub Twenterand en Zorgsaam Twenterand.
Het For Ever Young Festival is vooral bedoeld om 65-plussers een prachtige dag te bezorgen, met muziek, theater en herinneringen. Een dag waarop je even niet hoeft te denken aan de zorg die je nodig hebt, de eenzaamheid of de ongemakken van het ouder worden. Alle 65-plussers zijn welkom bij dit gratis toegankelijke evenement, waarbij extra aandacht werd besteed aan groepen, die om financiële redenen, eenzaamheid of vanwege gezondheid niet goed in staat is om zo’n evenement te bezoeken.

Om ook senioren uit Twenterand de mogelijkheid te bieden zo’n fantastische dag te beleven, hebben de Lionsclub Twenterand en Zorgsaam Twenterand de handen ineen geslagen. Via Zorgsaam zijn senioren benaderd om zich op te geven. Dat bleek een succes, waardoor er helaas zelfs een wachtlijst ontstond. De Lionsclub Twenterand stelde een bus beschikbaar, zodat de senioren gratis konden afreizen naar Almere.

65-plussers uit Vriezenveen, Westerhaar, Vroomshoop en Den Ham konden vanmorgen opstappen in hun eigen woonplaats. In Vroomshoop werden ze uitgezwaaid door vertegenwoordigers van de Lionsclub Twenterand en Zorgsaam Twenterand.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›