4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

CU: Meer vragen over de aanvliegroute naar Lelystad

· 1354× bekeken

DEN HAM - Al eerder heeft de Christen Unie, bij monde van de heer Veurink, vragen gesteld over de aanvliegroutes naar vliegveld Lelystad. Die dreigen ook boven Twenterand te komen, met name boven Den Ham en omstreken. De heer Veurink: "De reden om nadere vragen te stellen, is dat er overal gesproken en geschreven wordt over deze materie, maar dat vanuit Twenterand geen reactie wordt gehoord". Daarom wil de CU graag weten wat er uit de bespreking met 11 gemeenten is gekomen. Die heeft al op 6 maart plaatsgevonden, dus tijdige terugkoppeling was zonder meer mogelijk. Ook heeft Twenterand contact opgenomen met Dalfsen, om aansluiting te zoeken bij de andere betrokken gemeenten. De CU wil weten wat er uit dat contact is voortgevloeid; tevens wil men weten of de gemeente echt betrokken is bij deze zaken, en of er al nieuwe informatie is over de aanvliegroutes.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›