4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Burgemeester Twenterand op de fiets door Vroomshoop

· 2340× bekeken

VROOMSHOOP - Donderdag 3 augustus hebben drie leden van Dorpsraad Vroomshoop aan waarnemend burgemeester van de gemeente Twenterand, Annelies van der Kolk, in twee uur tijd op de fiets Vroomshoop laten zien. Vanuit Het Punt werden de mooie punten, maar ook de punten die aandacht nodig hebben met de burgemeester bezocht. Zo kwamen natuurlijk Aquapark De Zandstuve en het uitgebreide winkelaanbod van Vroomshoop aan de orde en gaf Levend Vroomshoop een korte uitleg over het monument bij de sluis en het ontstaan van Vroomshoop. Als aandachtspunten werden onder andere de kruising bij de Tonnendijkbrug en de verpaupering van leegstaande panden, zoals de oude bibliotheek, aangehaald.

Vanuit zowel de burgemeester als Dorpsraad Vroomshoop werd de kennismaking met elkaar en voor de burgemeester ook met het dorp Vroomshoop als erg positief ervaren. Dorpsraad Vroomshoop heeft op een positieve manier Vroomshoop kunnen laten zien en waar nodig aandacht gevraagd.

De fietstocht, op initiatief van burgemeester Van der Kolk, was een leuke en plezierige manier om met elkaar in contact te komen en over uiteenlopende zaken informeel te kunnen praten. Dorpsraad Vroomshoop wenst de burgemeester dan ook een plezierige tijd in Twenterand, maar ook zeker in Vroomshoop toe.

Op de eerste foto: John de Vries, Bert Jansen (voorzitter Dorpsraad), Warner Warringa, Bert Dorresteijn en burgemeester Annelies van der Kolk
Op de tweede foto: links vooraan Jeroen Haan, rechts vooraan Betsie Ribberink, beiden lid van de Dorpsraad.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›