4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

Raadslid Elzinga voelt zich belemmerd in zijn functie als raadslid

· 1482× bekeken

GEERDIJK - Raadslid Marcus Elzinga heeft een open brief gestuurd naar het college van B&W van Twenterand. Zoals hijzelf al aangeeft, is dit een ongebruikelijke stap. Hij voelt zich echter genoodzaakt om zijn mening op deze manier kenbaar te maken.
Waar gaat het nu over? Per 1 juni 2017 is er blijkbaar een andere manier van communiceren; Raadsleden mogen niet meer praten met ambtenaren voor het stellen van vragen. Alleen technische vragen kunnen gesteld worden, maar dan uitsluitend per e-mail via de raadgriffier. Deze "nieuwe werkwijze" is per e-mail medegedeeld. In de praktijk levert deze werkwijze zoveel problemen op, dat het niet werkbaar is. Een heldere en eenduidige definitie van wat dan wel, en wat niet gevraagd kan worden, ontbreekt. De heer Elzinga vraagt het college dan ook om deze nieuwe werkwijze per direct af te schaffen. Tevens hekelt hij de vele raadbijeenkomsten achter gesloten deuren.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›