4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Meld je aan voor Forever Young Festival; gratis voor alle 65+

· 951× bekeken

TWENTERAND - Op woensdag 23 augustus vindt er een bijzonder evenement plaats dat senioren de dag van hun leven gaat bezorgen: het Forever Young Festival. Het is het grootste jaarlijks terugkerende festival dat voor senioren in Almere wordt georganiseerd en het is volledig gratis. Het is voor iedere 65+er mogelijk om het festival te bezoeken. De Lionsclub Twenterand stelt een bus ter beschikking voor dit festival en heeft al toegangskaarten gereserveerd.

Het wordt een dag zonder zorg én zonder zorgen. Een dag waarop u de hele dag weer ervaart waarom het leven leuk is en dat er ondanks beperkingen toch een heleboel mogelijk is.

Het festival presenteert onder meer een gezellige markt, een nostalgische kermis, theaterstuk 'De Gouden Jaren', kunst, workshops, spel, beleving én muzikale optredens van Anita Meyer, Willeke Alberti, Jan Vayne, Berdien Stenberg en Laura Fygi.

Uitsluitend voor senioren van 65 jaar of ouder is het festival toegankelijk. Per senior mag er uiteraard een mantelzorger of familielid (18+) gratis mee voor de begeleiding.

Aanmelden
Heeft u interesse? Meldt u dan aan vóór woensdag 9 augustus aanstaande bij ZorgSaam Twenterand. Bel 0546-481456 of e-mail naar contact@zorgsaamtwenterand.nl.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›