4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Gemeente

Formulier voor aanvraag subsidie 2018 beschikbaar

· 537× bekeken

VRIEZENVEEN - Vorig jaar is het er nooit van gekomen, maar dit jaar is het dan toch zover - er is een aanvraagformulier voor de subsidie. Die formulieren kunnen online worden ingevuld, of men kan het formulier als pdf downloaden en dan invullen. De regeling is van kracht per 1 augustus, Nog even geduld dus. Men kan alle informatie hier vinden. Vanaf dinsdag a.s. kunt U dus aan de slag, als bestuurder van vereniging of stichting. U heeft alle tijd, want het wordt niet op volgorde van binnenkomst behandeld of toegekend. Echter, voor 1 oktober moet de subsidie-aanvraag wel binnen zijn!

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›