4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Sing-in Vakantie Bijbel Week bijzonder geslaagd

· 523× bekeken

VRIEZENVEEN - Donkere wolken en vrolijke zang en muziek. Op het plein bij Stjaavelin was er maandagavond in de tent bij Stjaavelin een zeer goed geslaagde Sing-in. Een kleine 200 aanwezigen zorgden voor een vrolijk geluid in de buurt, aansluitend bij het HGJB- jaarthema van de VakantieBijbelWeek Aan Tafel. De brede variatie in leeftijd van de aanwezigen paste goed bij de liederen voor jong en oud.

Na een uurtje zingen en een korte toelichting van Henny Veldhuis op het thema, was er tijd voor een goed gesprek en koffie, thee of limonade en wat lekkers voor iedereen. De meeste aanwezigen bleven gezellig nog even napraten op het plein.

De VBW duurt nog tot en met zaterdag 29 juli en wordt afgesloten met kerkdiensten in de Grote Kerk, de Westerkerk, de Pollenkerk- bij mooi weer op het plein bij CBS de Polle - en de Shalomschool op zondag 30 juli. Voor meer informatie : kijk ook op www.hervormdvriezenveen.nl

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›