4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Bloemen voor trouwe huurders in Westerhaar

· 676× bekeken

WESTERHAAR - Een bijzondere maand voor Mevrouw Drent-Huisman, familie Naberman en familie Van der Velde uit Westerhaar. Zij kregen in juli 1967 de sleutel van hun (toen nieuwbouw) huurwoning. Nu 50 jaar later wonen ze nog steeds met veel plezier in dezelfde woning. En vieren ze dat ze al 50 jaar buren zijn.
‘Een bijzondere mijlpaal’, vindt Mijande Wonen directeur Peter Zuithof. ‘Mooi ook om samen terug te blikken op vijftig jaar huren.’ Bent u of kent u huurders met zo’n soort bijzondere mijlpaal, laat het ons weten. We komen u/hen graag persoonlijk feliciteren.

Op de foto mevrouw Drent.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›