4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Uitreiking Akkerfonds aan Boost Gospel Festival 2018

· 1381× bekeken

VRIEZENVEEN - Donderdagavond 20 juli vond er in De Akker te Vriezenveen alsnog een uitreiking plaats vanuit het Akkerfonds. De organisatie van Boost Gospel Festival uit Den Ham was naar De Akker gekomen om de cheque in ontvangst te nemen. Boost Gospel Festival is een christelijk festival in Den Ham. Afgelopen Pinkstermaandag was hiervan de 1e uitvoering en met succes. De doelstelling van het festival is mensen een plaats te bieden waar volop de ruimte is om God te ontmoeten en elkaar te ontmoeten.

Met deze uitreiking zijn in totaal aan 35 goede doelen cheques overhandigd.

Jaarlijks keert het bestuur van Christelijk Boekenhuis De Akker en Stichting de Zaaier een deel van de winst uit aan goede doelen van diverse instellingen uit Twenterand. De goede doelen zijn onderverdeeld in vier categorieën: 12 gericht op jongerenactiviteiten, 8 voor evangelisatie, 9 voor werelddiaconaat en 6 voor lokale diaconale initiatieven. Het gaat om hulp in arme landen en organisaties vanuit Twenterand, Oost-Europa, Afrika, Brazilië en Israël. Van aanvraag muziekbundels, projectkoffers geloofsopvoeding, bijdrage voor uitvoering The Passion, Boost Gospel Festival Den Ham, project verslavingszorg tot schuldhulpverlening.

Mede dankzij de inzet van de 60 vrijwilligers die werkzaam zijn in de winkel is het mogelijk om een deel van de winst te investeren in diaconaat en evangelisatie.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›