4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Echtpaar Van Nuil - Grissen 60 jaar getrouwd

· 595× bekeken

WESTERHAAR-VRIEZENVEENSEWIJK - Het echtpaar Van Nuil - Grissen uit Westerhaar-Vriezenveensewijk was woensdag 26 juli 60 jaar getrouwd. Om hen met dit heuglijke feit te feliciteren bracht burgemeester Van der Kolk het echtpaar een bezoek.

De heer J. (Jan) van Nuil is geboren op 21 augustus 1935 in Vriezenveen. Zijn echtgenote, mevrouw E. (elsje) Van Nuil - Grissen werd op 26 oktober 1935 geboren, ook in Vriezenveen. De heer en mevrouw Van Nuil - Grissen trouwden op 26 juli 1957 in de gemeente Vriezenveen. Beiden hebben nog een goede gezondheid en genieten volop van het leven. Het echtpaar heeft een zoon en een dochter en vijf kleinkinderen.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›