4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Dorpsraad Vroomshoop organiseert dorpsbarbecue

· 3085× bekeken

VROOMSHOOP - Op zaterdag 2 september 2017 organiseert Dorpsraad Vroomshoop voor het eerst een DorpsBBQ op het plein voor Het Punt. De bouwvak zit er dan inmiddels al weer een week op en het lijkt Dorpsraad Vroomshoop een goed idee om het vakantiegevoel nog even wat langer vast te houden door er een tropisch tintje aan te geven. Tussen 16.00 uur en 21.00 uur is er de mogelijkheid om te barbecueën. Bij de barbecue zal voor de kinderen een springkussen beschikbaar zijn en is er tussen 17.00 uur en 18.00 uur een clown aanwezig. Daarnaast zal een DJ tropische nummers ten gehore brengen zodat de bezoekers zich op een tropische bestemming wanen.

Voor de barbecue moeten wel in de voorverkoop kaarten gekocht worden en OP = OP. De kaartjes zijn € 7,50 per persoon. Hiervoor krijg je vier stukken vlees, salades, saus, stokbrood en één drankje. De reden dat er met voorverkoop gewerkt wordt is dat Dorpsraad Vroomshoop dan voldoende vlees kan inkopen en niet te veel of te weinig heeft.

De overige consumpties kunnen gekocht worden bij de buitenbar van Het Punt of de aanwezige cocktailbar.

Dorpsraad Vroomshoop nodigt daarom iedereen uit om gezellig naar deze DorpsBBQ te komen en er samen een mooie dag van maken! De kaarten komen binnenkort in de verkoop. Kaarten kunnen gekocht worden bij Het Punt, DNNS Fashion en Schuurman Schoenen. Meer informatie komt beschikbaar via de Facebookpagina van Dorpsraad Vroomshoop.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›