4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Bijenstal in Vriezenveen officieel geopend

· 635× bekeken

VRIEZENVEEN - Zaterdag is de nieuwe bijenstal in Vriezenveen officieel geopend. Zo’n 70 genodigden waren getuige van de openingshandeling die verricht werd door de huidige voorzitter, dhr. Gerrit Schoemaker, oud-voorzitter de heer Johan Mulder en wethouder Ben Engberts. Zij openden gezamenlijk de vliegopeningen van een tiental bijenkasten door op afstand de tijdelijke sluiting eruit te trekken. De bijen vlogen in groten getale hun vrijheid tegemoet.
Leden en bestuurders van de Nederlandse Bijenhouders Vereniging en bestuurders van bevriende regionale bijenverenigingen konden vervolgens een kijkje nemen in de nieuwe stal en de tuin. De bijeenkomst werd afgesloten met een drankje.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›