4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Mooie kunstwerken tijdens workshop vliegers maken

· 534× bekeken

WESTERHAAR - Afgelopen weekend organiseerde korfbalvereniging SDO uit Westerhaar haar jaarlijkse kamp ter afsluiting van het seizoen en Stichting Vliegerfeest Twenterand heeft hier dit jaar haar steentje aan bijgedragen. Voor ruim 65 jeugdleden van de korfbalvereniging bereidden de leden van de stichting een workshop voor, zodat het dit jaar toch nog een bont gebeuren zou worden boven Twenterand. Vol enthousiasme begonnen de kinderen te tekenen en te kleuren. Sommigen met oog op detail en anderen met een gekleurde boodschap. Uiteindelijk gingen de vliegers de lucht in en werd er met een grote glimlach gevliegerd. Het was een geslaagde workshop, de kinderen en de organisatie van de korfbal hebben genoten. Stichting Vliegerfeest Twenterand? Zij hebben hier met veel plezier aan meegewerkt en hoopt dat er onder de deelnemers kinderen zijn die de passie voor het vliegeren oppakken en dat we ze een keer zien vliegeren op het vliegerfeest.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›