4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Hoofdsponsor voor SDG Westerhaar

· 634× bekeken

WESTERHAAR - Op de muziekmarathon van afgelopen zaterdag is bekend gemaakt dat het bedrijf Technopanel 2000 uit Vriezenveen de komende jaren de hoofdsponsor zal zijn van Chr. Muziekvereniging SDG Westerhaar. Techno Panel 2000 is een innovatief bedrijf die zich voornamelijk bezig houdt met het vervaardigen van sandwichpanelen met toepassingen voor o.a. transport en bouwsector. Het bedrijf en de vereniging zijn al jaren geen onbekenden van elkaar en onlangs zijn beide partijen overeenkomen om de samenwerking officieel te maken.

De subsidiekraan wordt steeds verder dichtgedraaid en daarom is SDG dan ook erg verheugd met deze samenwerking in zowel materiële als financiële zin. Tijdens concerten en openbare gelegenheden zal het logo van Technopanel 2000 dan ook steeds gepubliceerd worden.
De sponsorcommissie van SDG zal komend najaar meerdere bedrijven gaan benaderen voor een samenwerking op gebied van sponsoring.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›