4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Dorpsraad Duim voor de vrijwilligers van Het Punt

· 1185× bekeken

VROOMSHOOP - Zaterdag 15 juli viel de Dorpsraad Vroomshoop tijdens de “familiedag” voor de vrijwilligers en medewerkers van Het Punt daar binnen om de vrijwilligers van Het Punt extra in het zonnetje te zetten. Wij, als Dorpsraad, vinden het prachtig dat deze groep enthousiaste vrijwilligers ervoor zorgen dat Het Punt altijd netjes schoon is, dat het theater volop in gebruik blijft met een mooi programma en dat ze met een glimlach achter de bar staan om mensen aan hun drankje te helpen. Daarnaast zijn er nog veel meer mensen die ervoor zorgen dat iedereen die Het Punt bezoekt een fijne ervaring heeft, of dat nu voor een vergadering, een voorstelling in het theater, sporten in de sporthal of gewoon een kopje koffie aan de bar is.
Wat ons betreft is de Dorpsraad Duim dan ook meer dan verdiend! We hopen dat de Duim een mooi plekje krijgt in Het Punt, zodat jullie iedere dag kunnen zien dat jullie erg gewaardeerd worden!

Wil jij ook je steentje bijdragen aan Het Punt? Er zijn nog meerdere vacatures! Vele handen maken licht werk. Aanmelden kan via de website van Het Punt.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›