4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Diploma-uitreiking AMV “Juliana” Den Ham

· 1014× bekeken

DEN HAM - Tijdens een feestelijk concert zijn onlangs, voor het tiende jaar op rij, diploma’s voor Algemene Muzikale Vorming uitgereikt bij muziekvereniging “Juliana” in Den Ham. In 2006 is de muziekvereniging gestart met de AMV en dit blijkt een schot in de roos. Donderdagavond 13 juli hebben acht kinderen hun diploma in ontvangst genomen. Dit is een heuglijk feit voor de vereniging, echter er ligt nog meer moois in het verschiet. Meer dan de helft van deze kinderen gaat door op instrument. De keuze van deze instrumenten is divers; dwarsfluit, saxofoon, klarinet, trompet en trommel. De afgelopen weken hebben de kinderen kennis kunnen maken met een instrument naar keuze. Tot veler verrassing waren vier kinderen na enkele weken oefenen al in staat een melodietje op een instrument te laten horen wat een hele prestatie mag heten.

Veel vaders, moeders, opa’s en oma’s en natuurlijk broertjes en zusjes kwamen kijken en luisteren en beloonden de muzikanten met royaal applaus. Het B-orkest dat ook enkele nummers ten gehore bracht, voegde zich samen met de AMV-leerlingen. Geweldig om te zien en horen hoe muziek verbindt! Tevens speelden ook het C-orkest en de slagwerkgroep. Een heus jeugdig en feestelijk concert waar met plezier op teruggekeken kan worden.
Het muzikale seizoen wordt afgesloten met een concert van de gehele vereniging.

Alle geledingen presenteren zich donderdag 20 juli tijdens een openluchtconcert bij ’t Muziekgebouw in Den Ham. U wordt hiervoor van harte uitgenodigd. Het concert begint om 19.30 uur. Bij regen zal het concert in ’t Muziekgebouw plaatsvinden. Hopelijk tot dan!

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›