4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Middendorpshuis Den Ham blijft vooralsnog toch open

· 755× bekeken

DEN HAM - In een spoedoverleg woensdagmorgen 12 juli hebben vertegenwoordigers van de gemeente Twenterand en de voorzitter van het TTI namens het dagelijks bestuur van Twenterand Tourist Info overleg gepleegd om sluiting van de publiekstaken door TTI in het Middendorpshuis in Den Ham te voorkomen. Gemeente en TTI hebben elkaar gevonden in een regeling waarvan de details de komende dagen worden uitgewerkt. Het goede nieuws is dat er een oplossing is gevonden voor de periode 17 juli t/m 9 september aanstaande. Het TTI zal in deze periode, zoals gebruikelijk voor het hoogseizoen, geopend zijn op dinsdag t/m vrijdag zowel gedurende de ochtend als de middag. Ook de zaterdagochtend is het TTI geopend. De maandag is het TTI gesloten

Via de website, Facebook en via mededelingen bij het Middendorpshuis worden de openingstijden aangegeven.

Het bestuur van TTI deelt mee verheugd te zijn dat in gemeenschappelijk overleg de sluiting voor publiekstaken in het hoogseizoen is voorkomen. Het verweer dat de TTI heeft ingesteld tegen de herziene subsidiebeschikking van 8 mei jl. blijft echter vooralsnog gehandhaafd. De TTI is blij dat in de komende periode bezoekers van het Middendorpshuis adequaat kunnen worden geïnformeerd en dat ook de telefonische-en mailverzoeken om toeristische informatie kunnen worden afgehandeld.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›