4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Rijkswaterstaat pleegt groot onderhoud N36 in 2018

· 903× bekeken

VRIEZENVEEN - Onlangs heeft wethouder Engberts een gesprek gehad met Rijkswaterstaat. Daarin werd uit de doeken gedaan wat Rijkswaterstaat aan de N36 gaat doen. Zo wordt op de trajectdelen tussen het spoorviaduct Almelo/Wierden tot Aadorp en Vriezenveen-Ootmarsum tot Mariënberg de weg aan beide zijden verbreed. Daarnaast wordt over de hele N36 ribbelmarkering aangebracht. Ook worden reflectoren aangebracht, die in het donker de bochten markeren. Tenslotte wordt op de hectometerborden aangegeven welke snelheid er geldt. Met het verbreden en anders inrichten van de weg zal de verkeersveiligheid verbeteren. De extra maatregelen maken onderdeel uit van het programma ‘Meer Veilig’ en worden tijdens het groot onderhoud in 2018 uitgevoerd.

Helaas ontbreken er nog maatregelen, bijvoorbeeld op het trajectdeel tussen Aadorp en Vriezenveen-Ootmarsum wordt de weg niet verbreed. Het college heeft Rijkswaterstaat met klem gevraagd dit trajectdeel te controleren op afwijkingen van het wegprofiel en deze mee te nemen in het groot onderhoud, zodat dit deel in ieder geval ook gaat voldoen aan alle minimale eisen die noodzakelijk zijn voor het waarborgen van de verkeersveiligheid.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›