4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Reünie en Open Dag Rode Kruis Twenterand

· 479× bekeken

WESTERHAAR - Vrijdag 7 juli vond de reünie van het Rode Kruis Twenterand plaats. De aanleiding hiervan was het 150-jarig bestaan. De opening vond plaats door de twee oudste oud-leden, mevrouw Companje en de heer Hulsegge.
Het was een warm weerzien met oude film- en fotomaterialen, oude kostuums die door de jaren heen een ware metamorfose hadden ondergaan en uiteraard werden de verhalen van vroeger uitgewisseld.

Zaterdag 8 juli stonden de deuren geopend voor alle belangstellenden die een kijkje wilden nemen in ons verenigingsgebouw aan de Hoofdweg 166 in Westerhaar. Ook waren de politie, brandweer en Twentse Wensambulance van de partij om voorlichting te geven. Het was een drukke dag met veel belangstelling.

Is jouw nieuwsgierigheid gewekt, wil je meer weten over de activiteiten van het Rode Kruis en misschien zelf wel vrijwilliger worden, stuur dan een mail naar twenterand@rodekruis.nl voor meer informatie.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›