4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Delta Dendert Door!

· 757× bekeken

VROOMSHOOP - Delta FM gaat aan de start van komende zomer iets unieks doen! Op vrijdag 14 juli as. start om 8 uur 's avonds 'Delta Dendert Door', een uitzending van maar liefst 24 aaneengesloten uren liveradio. Inderdaad, de uitzending zet zich eenmalig 's nachts voort en eindigt pas op zaterdagavond 15 juli - zoiets is nieuw in de studio van Delta FM.

Combineer de muziekfeitjes uit M Is For Music, de weekendvibes uit De Weekend Show, de actualiteiten uit Noaberproat, en de hitparade uit Dubbink In De Middag - dit zijn samen de puzzelstukjes die 'Delta Dendert Door' vormen. Immers, Delta blijft lekker thuis deze zomer, dus dan laten we ook zien wat voor leuks Twenterand allemaal te bieden heeft! Luisteraars kunnen 24 uur lang muziek aanvragen via 0546-646068 en eea is live te volgen via de Facebook-pagina:
facebook.com/deltadendertdoor! Er zijn bijvoorbeeld live-optredens te beluisteren.

De uitzending wordt gemaakt door Mellanie Poorter, Wilco Bouwhuis, Gert-jan van Veldhuizen, Hielke Eggink, Silke Wessels en Bastiaan Dubbink - zij bundelen hun krachten en starten gezamenlijk de zomer op Delta FM.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›