4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Frans Bauer met groots concert naar Oktoberfeesten Vriezenveen

· 1737× bekeken

VRIEZENVEEN - Het enige grote concert met live band dat Frans Bauer dit jaar in Overijssel geeft is op vrijdag 27 oktober tijdens de Oktoberfeesten in Vriezenveen. De organisatie is trots te mogen melden dat ze deze nationale knuffelbeer vast heeft weten te leggen. De avond wordt verder gevuld met de Holland Show Band en de regionale topper, zingende fietsenmaker, Leon Schipper.

Op zaterdag 28 oktober staat het Oktoberfest Vriezenveen op het programma. Dirndls, Lederhosen, lange tafels, bratwurst en veel, heel veel grote pullen bier dat is hét recept voor een geslaagd Oktoberfest. Dit jaar is de sfeervolle tent is weer een stuk groter dan de vorige editie omdat het vorig jaar, voor de derde keer op rij, lang van tevoren was uitverkocht. Het programma bestaat dit jaar onder andere uit de Vjenneländer, de populaire Vriezenveense band Original Stimmungsmacher, en als klap op de vuurpijl de beste Helene Fischer Double van Europa. Daarnaast zijn er in de sfeervolle feesttent nog een paar bijzondere surprise-acts te bewonderen en wordt aan het begin van de avond het traditionele vat bier aangeslagen en rondgedeeld door notabel Vriezenveen.

Zondagmiddag 29 oktober worden de Oktoberfeesten gemoedelijk afgesloten met Folk & Bock, het gezelligste bokbierfestival van Twente. De middag staat in het teken van bijzondere bokbieren drinken onder het genot van de live muziek van Irish folk band The Beggars’ Clan én lekker eten. Bovendien zijn er voor de kinderen diverse activiteiten. De entree van dit evenement is helemaal gratis.

De kaarten voor het concert van Frans Bauer en het Oktoberfest Vriezenveen zijn vanaf vandaag online te koop via www.mdzk.nl en bij alle Primera winkels in Nederland. Vanaf zaterdag 15 juli zijn de kaarten ook te koop bij geselecteerde voorverkoop adressen in de regio.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›