4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Forest Hill Festival 2017 een succes!

· 788× bekeken

VROOMSHOOP - Afgelopen zaterdag werd voor de derde keer het Forest Hill Festival in Vroomshoop gehouden. Vroomshoop en omgeving kwamen massaal naar het evenement, de organisatie kijkt tevreden terug op het evenement.
Onder prima weersomstandigheden begon het afgelopen zaterdag om 16.00 uur met de Twenterand Contest. Talentvolle bands en DJ’s uit de regio mochten op een groot podium hun talenten laten zien. Het was een mooie opening van het festival. Uiteindelijk waren de band Rockaholics (Vroomshoop) en de DJ’s Sandhope (Den Ham) en Hardliner (Vroomshoop) winnaars. De prijs was dat ze het Forest Hill Festival mochten openen onder groeiende publieke belangstelling.

De Kisjeskearls waren daarna aan de beurt op de Rockstage. De boerenrockband kreeg de sfeer er direct in met nummers van Normaal. Ook de bands Rob Orlemans & Half Past Midnight en de legendarische band Dany Lademacher’s Wil Romance zorgden voor een gezellige rock-avond.
Op de Mainstage begon het grote talent Bwess en was de dansgrond al snel gevuld. MC Frustrator zorgde de gehele avond voor een heerlijke sfeer op de ijsbaan.

Pyrodox met zijn jarige MC kregen de bezoekers volop in beweging. Met de afsluitende bekende DJ Psyko Punkz ging het dak er helemaal af, mede door toedoen van de muziek- en lichtshow en special effects. Het slotwoord was voor Vroomshoper Dennie van Dijk, die met een spetterende eindshow zorgde voor een toepasselijk slot van het feest.

Maar liefst 2000 bezoekers (jong en oud) waren op de ijsbaan en de reacties waren positief. Het evenement verliep prima. De organisatie geeft zeker een vervolg aan dit muziekfestival in Vroomshoop.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›