4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Delta TV zoekt nieuwe foto’s voor de kabelkrant

· 1983× bekeken

TWENTERAND - De lezers van de kabelkrant (kanaal 66 bij Caiway, kanaal 1310 bij KPN/Telfort en kanaal 788 bij Vodafone) zal het opvallen dat vooral in de rubriek 'Nieuws' foto's uit Twenterand worden gebruikt, zowel bij de start van de kabelkrant, als bij elke afzonderlijke pagina. Afhankelijk uit welke plaats het nieuws afkomstig is wordt daarbij een bijpassende foto gebruikt. Delta TV is nu op zoek naar nieuwe foto's uit elke kern van Twenterand.

De foto's moeten een hoge resolutie hebben, herkenbaar zijn, en rechtenvrij zijn. Qua formaat moeten ze voor de startpagina's geschikt zijn voor breedbeeld-tv en voor de afzonderlijke pagina's smal en hoog zijn. Zie bijgaande foto's van de Grote Puntbrug uit Vroomshoop als voorbeeld.
De uitverkoren foto's krijgen eenmalig een eervolle vermelding ;-)

Foto's kunnen worden gemaild naar info@deltafm.nl

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›