4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

EHBO Westerhaar-Vriezenveensewijk blij met nieuwe reanimatiepop

· 723× bekeken

WESTERHAAR-VRIEZENVEENSEWIJK - De leden van EHBO-vereniging Westerhaar- Vriezenveensewijk zijn blij met de aanschaf van een nieuwe reanimatiepop. Al enige tijd zijn een aantal poppen van de vereniging toe aan vervanging. Daarom deed de vereniging ook mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Op deze wijze probeerde men wat extra geld te verdienen voor de aanschaf van een nieuwe pop. En hoewel de opbrengst mooi was, was het bij lange na niet genoeg voor een nieuwe pop.
Toen bleek dat Prefab Twente een grote bijdrage wilde leveren aan de aanschaf van de pop kwam de realisatie steeds dichterbij. En toen vervolgens ook nog eens Mijande Wonen een bijdrage wilde leveren was het mogelijk om de pop aan te schaffen. De vereniging is Prefab Twente en Mijande Wonen dan ook erg dankbaar. Dankzij hun hulp hebben we de pop veel eerder dan verwacht kunnen aanschaffen.

De nieuwe reanimatiepop is niet de enige aanwinst van de vereniging. Onlangs vierde de vereniging zijn 50-jarig jubileum. Op zaterdag 20 mei jl. is de vereniging flink in het zonnetje gezet. Zo werden de landelijke wedstrijden in de Klaampe gespeeld, was er een jubileumreceptie en vervolgens een gezellige avond voor de leden. Op die avond schonken de leden de vereniging een nieuwe junior reanimatiepop. Een geweldig cadeau, waar we erg blij mee zijn.

Met de nieuwe reanimatiepoppen en de nieuwe G5 AED trainer gaat EHBO Westerhaar- Vriezenveensewijk een nieuw reanimatietijdperk tegemoet.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›