4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

In draf naar Sint Petersburg in 1992

· 928× bekeken

VRIEZENVEEN - Deze week was er een bijeenkomst van een aantal mensen die betrokken waren bij de reis van Vriezenveen naar St. Petersburg in Rusland. Dat waren Aloys Goossens, Gerrit Haakmeester, Willy Pot en Dirk Willem Rosie (oud journalist van Tubantia!!!). Zij maakten in navolging van de Rusluie de reis van Vriezenveen naar St. Petersburg per koets. Er werd een film uitgereikt aan oud-burgemeester Van der Zaag van Vriezenveen. De film werd ook vertoond, althans een samenvatting van een kwartier. Die samenvatting is ook te zien op de .
YouTube pagina van DeltaTV.

Wilt U de volledige DVD/USB bestellen, maak dan €15 over naar NL32RABO0110720032 t.n.v. Aloys Goossens (een van de drie koetsenkerels), onder vermelding van Film Reis Petersburg en uw adres. Het wordt dan opgestuurd. Een eventuele meeropbrengst gaat naar het Radboud Oncologie Fonds Nijmegen.
Op de foto staan de huidige burgemeester van Twenterand Mevr. van der Kolk, Willy Pot, Dirk Willem Rosie, Gerrit Haakmeester, Aloys Goossens en oud-burgemeester van der Zaag van Vriezenveen.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›