4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

De Hersenstichting zoekt collectanten

· 742× bekeken

TWENTERAND - Gezonde hersenen zijn van levensbelang. Door een hersenaandoening raak je vaak jezelf kwijt. Lopen, praten en denken, alles wat zo vanzelfsprekend lijkt, kan zomaar voorbij zijn. Vrijwel iedereen krijgt ooit in zijn leven te maken met een hersenaandoening. Dat moet stoppen.
De Hersenstichting zet alles op alles om hersenen gezond te houden, hersenaandoeningen te genezen en patiëntenzorg te verbeteren. Hoe de hersenen werken en wat er gebeurt als er iets in de hersenen beschadigt, kun je bekijken in onze nieuwe animatiefilm over de werking van de hersenen op www.hersenstichting.nl

Je kunt de Hersenstichting helpen door in de collecteweek in eigen wijk of buurt te collecteren. Alle hulp is welkom. De beste tijden om te collecteren zijn tussen 17.00 en 20.00 uur of op zaterdag. Het is maar 1 week per jaar mogelijk om voor de Hersenstichting te collecteren. In 2018 is dat de week van 29 januari t/m 3 februari 2018. Help ons mee en collecteer een uurtje in eigen buurtje. Alvast bedankt !
Voor meer informatie of opgave zie www.hersenstichting.nl of stuur een mail naar collecte@hersenstichting.nl Tijdens kantooruren kunt u ook bellen tel. 070 – 360 48 16.
Alvast hartelijk dank!

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›