4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Succesvolle 2e editie van de Twenterand fiets 4 daagse

· 1678× bekeken

TWENTERAND - Na maandenlange voorbereidingen door Twenterand Tourist Info, vond afgelopen week de 2e editie van de Twenterand fiets 4 daagse plaats. Per dag fietsten er zo'n 350 tot 400 mensen de 30 of 60 kilometer routes. Elke dag vanuit een andere kern in Twenterand. De deelnemers, afkomstig uit het hele land van Friesland tot Zeeland waren vooral enthousiast over de afwisselende landschappen in en rond Twenterand. Van bospaadjes en landelijke vergezichten tot rivieren en veenlandschappen. Ondanks de zeer warme week genoten de fietsers volop van leuke stempelposten en bijzondere bezienswaardigheden.

Veel waardering was er voor de dagelijkse versnapering onderweg, beschikbaar gesteld door de 4 Jumbo vestigingen in Twenterand.
Complimenten waren er voor de routemaker Jan Kelder en de route uitzetters van de Wielertourclub Vroomshoop. Ook de fietsers uit de directe omgeving van Twenterand gaven aan op plekjes te zijn geweest waar ze nog niet eerder gefietst hadden.
Bij het in ontvangst nemen van de kleine attentie na afloop, gaf menigeen aan volgend jaar weer van de partij te willen zijn.
Al met al kan Twenterand Tourist info terugkijken op een zeer geslaagd evenement.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›