4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

VVD in Twente maakt zich sterk voor de A1

· 532× bekeken

TWENTERAND - De VVD gaat, in alle 14 gemeenten van Twente, een motie indienen die er voor moet zorgen dat de verbetering van de A1 zo snel mogelijk wordt opgepakt. Over de N36 wordt hierin niet gesproken. Dit onder het motto dat één gezamenlijk doel kansrijker is dan meerdere individuele doelen. Dit klinkt niet echt als een VVD doctrine, overigens. Met de tekst "Altijd uitgaan van eigen kracht, maar samen sta je sterker" wordt dit nader toegelicht. Hoewel dus concreet alleen een motie over de A1 wordt ingediend, heeft de VVD nog positieve woorden over voor de Agenda van Twente, vind het jammer dat het vliegveld Twente niet doorgegaan is; en dat ze de "hyperloop" een warm hart toedraagt.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›