4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Gemeente

Maandag 26 juni: LEADER-café in Het Punt in Vroomshoop

· 950× bekeken

VRIEZENVEEN - Zet u zich in voor een duurzame plattelandseconomie in Zuidwest Twente? Heeft u ideeën die bijdragen aan levendige gemeenschappen, het versterken van bedrijvigheid in het buitengebied, de promotie van Zuidwest Twente of aan het verbinden van stad en platteland? Wilt u zich laten inspireren door ideeën van anderen? Kom dan op maandag 26 juni naar het LEADER-café in Vroomshoop. “Het wordt een inspirerende bijeenkomst, waar iedereen die iets wil bijdragen aan de levendigheid van onze samenleving eigenlijk bij moet zijn. LEADER kan die ideeën wellicht verder helpen, een uitgelezen kans,” aldus wethouder Engberts.

Het LEADER-café op 26 juni staat in het teken van het thema Profilering van Zuidwest Twente voor recreant en toerist. Tijdens het LEADER-café krijgen bezoekers alles te horen over de nieuwe ontwikkelingsstrategie en de kansen die LEADER biedt. Maar de cafégangers kunnen vooral ook inspiratie opdoen aan de hand van sprekende voorbeelden en luisteren naar de nieuwe projectideeën van initiatiefnemers. Kortom: een avond vol informatie, inspiratie, meedenken, netwerken én vervolgstappen.

Vooraf aanmelden
De avond begint maandag 26 juni om 19.45 uur in Het Punt aan de Burgemeester Koetjestraat 2-4 in Vroomshoop. Aanmelden kan tot één dag van tevoren via Email of via 06-22566381.

Wat is LEADER?

LEADER is een Europees programma waarin het gaat om de ontwikkeling van het platteland en om het werken ‘van onderop’. Een groep betrokken mensen in Zuidwest Twente, de Lokale Actie Groep (LAG), heeft daarvoor een strategie opgesteld. Iedereen met een projectidee dat aansluit bij die strategie kan bij de LAG terecht voor hulp, meedenken, contacten leggen en/of een financiële bijdrage.

Meer informatie
De Lokale Ontwikkelingsstrategie is te vinden op www.leaderzuidwesttwente.nl. Het LEADER-gebied bestaat uit het landelijk gebied van de gemeenten Almelo, Borne, Enschede, Haaksbergen, Hellendoorn, Hengelo, Hof van Twente, Rijssen-Holten, Twenterand en Wierden. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel dan met de LEADER-coördinatoren Maarten Scherrenburg (06-45225026) of Marianne Breedijk (06-22566381).

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›