4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Voorverkoop Forest Hill Festival

· 659× bekeken

VROOMSHOOP - De ijsbaan in Vroomshoop is opnieuw de basis voor de derde editie van het gezellige en levendige festival Forest Hill 2017. Alle artiesten zijn inmiddels bekend gemaakt. De Jupiler Mainstage is het podium voor DJ’s Psyko Punkz (hoofdact), Pyrodox en Bwess. Een mooie mix van dance/trance oplopend naar hardstyle. Pyrodox sluit het festival af, hij is bekend van de grote hardstyle festival in het land. Op de Nozem Oil rockstage zijn o.a. Dany Lademacher’s Wild Romance (band wijlen Herman Brood) en Kisjeskearls te bewonderen. Kisjeskearls speelt de nummers van Normaal, terwijl Wild Romance garant staat voor de hits van de band. Dat past goed op de Saturday Night.

Nieuw dit jaar is de Twenterand Contest. Verschillende talentvolle Twenterandse bands en DJ’s krijgen de kans op een groot podium om hun talenten te laten zien en horen. De winnende band en DJ trappen het festival vervolgens af.

Het belooft een zomers, gezellig en spectaculair feest te worden. De organisatie heeft flink uitgepakt met podia, line-up en special effects. Daarnaast is er uiteraard weer volop te eten en te drinken. De Twenterand Contest begint om 16.00 uur (gratis toegang) en het festival begint om 19.00 uur.
Kaarten zijn online te koop via de website www.foresthillfestival.nl. Ook is het nu mogelijk om de kaarten te halen bij de onderstaande voorverkoopadressen. Een kaartje kost 15,- euro per stuk (zolang de voorraad strekt).

Voorverkoopadressen:
Vroomshoop
Dennis-Fashion


Den Ham
The Read Shop


Westerhaar
Café Holthuis


Daarlerveen
‘t Trefpunt

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›