4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Eerste zes weken voor zwembad De Groene Jager een succes

· 1692× bekeken

DEN HAM - De eerste zes weken van dit zwemseizoen –opening 8 mei jl. – maakten bijna 11.000 zwemmers gebruik van ons zwembad. Hoewel de weersomstandigheden niet altijd in ons voordeel waren is dit een fraai resultaat. Zeker een kers op de taart voor de organisatoren deze week van de Groene Jager Zwem4daagse.

Rond de zwem4daagse, deze week, zijn tal van nevenactiviteiten georganiseerd. Natuurlijk het baantjes zwemmen met de diverse afstanden voor junioren en senioren is het uitgangspunt, maar ook activiteiten als de Zumbalessen onder leiding van Djon Brunsman van de gelijknamige dansschool en de activiteiten van Health & Wellness van Margreet Hallink vielen bij de zwemmers in de smaak. En gisterenavond niet alleen de prijsuitreiking aan alle deelnemers, maar ook voor het tweede jaar de ludieke wedstrijd “Blij dat ik glij”. Winnaar: Niels Braakman. En heel belangrijk voor zwembad de Groene Jager - geheel gerund door vrijwilligers – is dat dinsdagavond 13 juni vier nieuwe toezichthouders het examen ‘toezichthouder’ behaalden. Dit examen wordt afgenomen door de Reddingsbrigade Wierden die hiervoor gecertificeerd is.

En het volgende grote evenement! Samen met de Hammer Volleybal club HVC organiseert de Groene Jager zaterdag 15 juli een poolvolleybal toernooi bij het zwembad.
Bij de foto’s
1) Winnaar Niels Braakman, Blij dat ik glij kampioen 2017
2) De vier nieuwe toezichthouders: V.l.n.r. Johan Schumer, Erik Smelt, Rianne Hallink en Gerda Roelofs.
3) Het was dringen bij de prijsuitreiking van de Zwem4daagse

Het openluchtzwembad De Groene Jager in Den Ham is in 2013 geprivatiseerd. Meer dan 160 vrijwilligers vanuit Den Ham zetten zich met hart en ziel in voor het zwembad. En het resultaat mag er zijn. Al het achterstallige onderhoud uit de gemeentelijke periode is inmiddels verholpen. Samen met de vele sponsoren uit het lokale bedrijfsleven is een modern up to date zwemvoorziening voor jong en oud gerealiseerd. Een voorziening die ook als sociaal ontmoetingspunt vele mogelijkheden biedt. Zo zwemmen tussen 07:00 – 10:00 uur doordeweeks dagelijks rond honderd senioren in de periode mei tot medio september in zwemwater met een minimum temperatuur van 23 graden C.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›