4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Stichting Manna genomineerd voor Overijsselse Vrijwilligersprijs 2017

· 856× bekeken

TWENTERAND - Dit jaar wordt op initiatief van de provincie Overijssel voor de vijftiende keer de Overijsselse Vrijwilligersprijs uitgereikt. Stichting Manna is als organisatie voorgedragen voor deze prijs.
Stichting Manna heeft zo’n 80 vrijwilligers die zich geheel belangeloos inzetten voor alle minima in Twenterand. Ze doen dit bij Manna Care, de voedselbank, Manna Fashion – kleding en Manna Happy Kids: een verjaardagdoos zodat kinderen kunnen trakteren op hun verjaardag. Met gemiddeld zo’n 150 gezinnen die een beroep doen op Stichting Manna investeren de vrijwilligers heel wat vrije uurtjes voor dit goede doel.

De winnaars van de Overijsselse Vrijwilligersprijs worden gekozen door een deskundige jury en er zijn prijzen beschikbaar voor zowel individuele vrijwilligers als vrijwilligersorganisaties.
Inwoners van Overijssel kunnen tot eind juni ook zelf een stem uitbrengen op hun eigen favoriete vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie, de winnaar van de publieksprijs ontvangt 500 euro. Draagt u deze stichting ook een warm hart toe, stem dan via de site op Stichting Manna:
www.ovp2017.nl of bel met 074-2426520.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›