4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Activiteitencentrum Het Punt genomineerd voor Overijsselse Vrijwilligersprijs 2017

· 856× bekeken

VROOMSHOOP - Activiteitencentrum Het Punt dat in 2015 is geopend heeft een kleine kern van vaste medewerkers, maar daaromheen staan enorm veel vrijwilligers die ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt. Er zijn mensen die behulpzaam zijn in de horeca, schoonmaak, de sporthal en het theater.
Er zijn verschillende redenen waarom ze zich hebben aangemeld, de een heeft een afstand tot de arbeidsmarkt en wil zodoende ervaring op doen. Anderen willen graag onder de mensen zijn en weer anderen dragen cultuur hoog in hun vaandel. Met elkaar maken ze er een hele prettige plek van waar de mensen uit de wijde omgeving graag vertoeven. Ook verzorgen ze de dagbesteding voor mensen met een beperking uit de Baalderborg. Vrijwilligers en het team zorgen ervoor dat ook zij een fijne plek hebben om zich te ontwikkelen. Verder worden er tal van dingen georganiseerd zoals Eetmee, een evenement dat maandelijks vele mensen trekt. Op Koningsdag en recent met De Avondvierdaagse is het in en rondom Het Punt bomvol met festiviteiten, een dag die dankzij alle vrijwilligers voortreffelijk verloopt!

Inwoners van Overijssel kunnen tot eind juni een stem uitbrengen op hun eigen favoriete vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie, de winnaar van de publieksprijs ontvangt 500 euro. Draagt u de vrijwilligers van Het Punt een warm hart toe, stem dan via de site op Het Punt, www.ovp2017.nl of bel met 074-2426520.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›