4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Opbrengst High Tea Het Flierborgh Vroomshoop voor KWF

· 1110× bekeken

VROOMSHOOP - Zaterdag jl. genoten bewoners van ZorgAccent locatie Het Flierborgh van een benefiet high tea. Medewerkers van de twee teams Wijkverpleging die de zorg verlenen aan deze bewoners, waren verantwoordelijk voor de organisatie. ZorgAccent kok en HACCP-medewerker Maurice Kempe bereidde samen met zijn zoontje de lekkernijen.

De opbrengst van de High Tea komt ten goede aan de Samenloop voor Hoop Twenterand. Hier nemen ook een aantal medewerkers van Het Flierborgh, samen met andere medewerkers van ZorgAccent aan deel. De High Tea werd mogelijk gemaakt dankzij diverse Vroomshoopse winkeliers.

Samenloop voor Hoop Twenterand
SamenLoop voor Hoop is een evenement speciaal voor iedereen die met kanker te maken heeft gekregen. Het wordt gehouden op 23 en 24 juni 2017 bij de Manege Vjenneruiters te Vriezenveen
Gedurende een 24-uurs wandelestafette staan lotgenoten stil bij kanker én vieren zij het leven. Tijdens de loop zijn er optredens, verschillende ceremonies en allerlei acties van deelnemers die op een bijzondere wijze geld inzamelen voor wetenschappelijk kankeronderzoek. De openheid en eensgezindheid maken van een SamenLoop een evenement dat niemand onberoerd laat. Het evenement wordt volledig door vrijwilligers georganiseerd.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›