4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Freeplayer zorgt voor beweging bij Zwembad de Zandstuve

· 1371× bekeken

VROOMSHOOP - Op woensdagmiddag 14 juni was de primeur van de activiteit Freeplayer op de zonovergoten ligweide van het openluchtzwembad De Zandstuve in Vroomshoop. Sport, spel en bewegen staan centraal bij volleybal, korfballen, basketbal, voetvolley, zwemmen en waterpolo. De zwemlustige bezoekers kunnen wekelijks elke woensdagmiddag tussen 13.30 uur en 15.00 uur op actieve wijze van deze sport- en spelvormen genieten. Dat gebeurt onder begeleiding van een van de combinatiefunctionarissen Job en/of Stef Lamberink. De Freeplayer is aangeschaft in nauwe samenwerking tussen Samenwerkend sportief Twenterand, zwembad de Zandstuve en de nieuwe stichting Aquapark De Zandstuve Vroomshoop.

De Freeplayer is een activiteit, die prima past in het streven van de stichting Aquapark de Zandstuve Vroomshoop, die met allerlei voorzieningen en activiteiten het openluchtzwembad De Zandstuve wil opwaarderen.

Foto's: Henk Prijs

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›