4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Aftellen voor de Twenterand Fietsvierdaagse

· 914× bekeken

TWENTERAND - Samen met de Wielertourclub Vroomshoop en een aantal recreatieondernemers organiseert Twenterand Tourist Info voor de 2e keer de Twenterand fietsvierdaagse.
Vier prachtige routes van 30 of 60 kilometer liggen klaar en worden geheel bewegwijzerd door een team van de WTC. Voor wie wil: de routes komen voor de deelnemers ook via een route-app voor mobiele telefoon beschikbaar.
Bij de start worden de deelnemers verrast met een lekkere versnapering, aangeboden door de vier JUMBO vestigingen in Twenterand.

Elke dag wordt er gestart in één van de kernen van Twenterand. Op dinsdag 20 juni is het startpunt bij Grand café Seven in Vriezenveen, woensdag bij café Harwig in Den Ham, donderdag bij kulturhus de Klaampe in Westerhaar en de laatste dag bij activiteitencentrum Het Punt in Vroomshoop. Er kan gestart worden tussen 9.30 en 12.00 uur.

Onderweg is er natuurlijk ook genoeg te zien en te beleven; Even afstappen bij de imker, of een lekker ijsje eten bij de biologische ijsboerderij! Uiteraard is er voldoende gelegenheid om even een rustmomentje te pakken en een kopje koffie met iets lekkers te nuttigen.
Bij de startpunten zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig waar men de hele dag de auto kan laten staan.
Niet alle vier dagen tijd? Één of meerder dagen fietsen kan natuurlijk ook!

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›