4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

SamenLoop voor Hoop Twenterand

· 889× bekeken

VRIEZENVEEN - Op 23 en 24 juni 2017 wordt in Twenterand 24 uur gewandeld voor KWF kankerbestrijding. Het 24 uurs wandelevenement is bekend onder de naam SamenLoop voor Hoop. 52 teams hebben zich al aangemeld. Maar er kunnen nog veel meer teams meedoen. Meld een team aan via www.samenloopvoorhoop.nl en steun daarmee KWF Kankerbestrijding. SamenLoop voor Hoop Twenterand 2017 wordt gehouden in Vriezenveen, bij manege de Vjenneruiters. Wat staat op het programma van deze samenloop? Op bijgaande poster staat een overzicht van het programma.

Tijdens de Samenloop voor Hoop is er een vol programma op en rond het centrale podium. Na de aftrap op vrijdagmiddag 23 juni om 16.00 uur zijn er optredens van onder meer DJ Sjonnieboy, Manon Bosch, Non Food, Update-7, Guitar Work by Do en Celebration. Om 23.00 uur vindt de indrukwekkende kaarsenceremonie plaats. Gevolgd door een optreden van E-norm. ’s Nachts houdt DJ Draft de lopers wakker met leuke muziek. Om 8.00 uur start dag twee met de Ochtend Gym. Om 10.00 uur is er de Ouder-Kind Bootcamp. Om 10.00 uur en om 13.30 uur staat de Kinderloop voor Hoop op het programma. En om 13.00 uur is er een Nek in de Drek training. Het podium wordt op zaterdag verder gevuld door Betsie Drent, een spelshow, Fridaynight project, My Parable en de Beggar’s Clan. Zaterdag 24 juni om 16.00 uur wordt de Samenloop voor Hoop afgesloten.

Hoe kunnen teams en teamleden zich inschrijven?
Teams die willen meelopen met de 24 uurs wandelestafette kunnen zich inschrijven via www.SamenLoopvoorhoop.nl. En dan zoeken op ‘Twenterand’. Ieder teamlid moet zich apart inschrijven en het team kiezen waarbij hij wil lopen. De inschrijfkosten per teamlid zijn €15,00.

Waar gaat de opbrengst naartoe?
De opbrengst van SamenLoop voor Hoop 2017 gaat naar regionale projecten van KWF kankerbestrijding in Twente en naar het Vechtgenotenhuis in Ommen.

SamenLoop voor Hoop Twenterand 2017 volgen via Social Media?
Dat kan via Facebook ‘SamenLoop voor Hoop Twenterand’ en Twitter @SamenLoopTwente.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›