4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Twirlsters van De Harmonie Vroomshoop schitteren op eigen concours

· 849× bekeken

VROOMSHOOP - Afgelopen zaterdag 10 juni organiseerde De Harmonie Vroomshoop een eigen NBTA Twirlconcours in Activiteitencentrum Het Punt. Deze dag was gevuld met 161 optredens van twirlsters van verschillende verenigingen. De concurrentie was groot door dit groot aantal deelnemers. Desondanks liet Vroomshoop zien dat ze het twirlen meer dan goed onder de knie hadden, dit bleek ook tijdens de prijsuitreiking. Maar liefst 7 gouden, 2 bronzen medailles en 1 gouden beker werden er deze dag in de wacht gesleept. Daarnaast behaalde 2 solisten een promotie en 1 duo plaatsingspunten voor de voorrondes van het NK.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›