4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Maatschappelijke stage bij Samenloop

· 423× bekeken

VRIEZENVEEN - KWF Twenterand biedt studenten de mogelijkheid om een korte maatschappelijke stage te lopen bij het evenement Samenloop voor Hoop dat op 23 en 24 juni wordt gehouden. Er zijn stages mogelijk van 10 uren tot en met 3 hele dagen. Studenten kunnen hun maatschappelijke stage doen bij onder meer de commissie financiën, werkzaamheden in de catering, communicatieactiviteiten, logistiek (opbouw en afbouw) en beveiliging. Wie interesse heeft in een maatschappelijke stage kan contact opnemen met de Samenloop voor Hoop Twenterand: twenterand@samenloopvoorhoop.nl. Meer informatie is ook verkrijgbaar tijdens de vrijwilligersavond op 19 juni vanaf 19.30 uur bij manege de Vjenneruiters. Ook andere inwoners van Twenterand worden van harte uitgenodigd.

Foto: Stefan Schippers.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›