4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Grote Streektaalavond in Het Punt te Vroomshoop

· 1078× bekeken

VROOMSHOOP - De Stichting Levend Vroomshoop start de Week van de Amateurkunst op zaterdagavond 2 september in de theaterzaal van Het Punt te Vroomshoop. Op die avond nodigen wij de Twenteranders uit om daar om acht uur aanwezig te zijn. Het thema is Boeren, Burgers en Buitenlui.
Voor de streektaalzang en muziek zorgt de groep ALGERAK. Ze waren twee jaar geleden ook in Vroomshoop om samen met o.a. Herman Finkers de eerste dialectavond in het nieuwe theater te presenteren. De mensen waren zo enthousiast over die groep dat Levend Vroomshoop hen gevraagd hebben om terug te komen. De zang en muziek worden afgewisseld met verhalen. De vertellingen worden gehouden door Thea Kroese en Frouk Alice Weijs uit de Kop van Overijssel. Ook Alice is hier geen onbekende. Zie haar website www.froukaliceweijs.nl

Levend Vroomshoop staat garant voor een sfeervolle avond in de taal van de regio. Stijlvol, eigentijds, boeiend. We beginnen ’s avonds om 20.00 uur, en halverwege is er een pauze. De entree bedraagt € 10,00.

Het is, gezien onze ervaringen met deze artiesten, verstandig om tijdig te reserveren.
Dat kan bij theater Het Punt, telefoon 0546-705050, en bij Klaas Dragt, info@levendvroomshoop.nl , telefoon 0546-642191.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›