4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Geslaagd feest TMZ-jubilarissen in Westerhaar

· 1309× bekeken

WESTERHAAR - Dinsdag 6 juni zijn de jubilerende medewerkers en vrijwilligers van TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) die actief zijn in Westerhaar in het zonnetje gezet. Het gaat hierbij om drie medewerkers die al 25 jaar in dienst zijn en een vrijwilligster die 12,5 jaar verbonden is aan TMZ in Westerhaar. De jubilarissen werden ’s avonds gehuldigd in aanwezigheid van collega’s en familie. Als blijk van waardering voor hun jarenlange enthousiaste inzet bood TMZ de jubilarissen geschenken en een buffet aan, georganiseerd door de ‘buren’ van Kulturhus De Klaampe in de feesttent van de Oranjevereniging tegenover zorglocatie ‘t Haarhuus.

Sylvia Ekkel werd in het zonnetje gezet omdat zij al 30 jaar werkzaam is in ’t Haarhuus als kapster en daarnaast vele hand- en spandiensten verricht. Hiermee levert zij een waardevolle bijdrage aan het welbevinden voor veel bewoners van deze zorglocatie.

25 jaar
Hannechien Prangsma
Desire Oldeman
Jolanda Kamphuis

12,5 jaar
Hennie Snoeijink (vrijwilligster)

30 jaar
Sylvia Ekkel

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›