4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Gemeente

Rotondes in Twenterand opnieuw aanbesteed

· 905× bekeken

TWENTERAND - De afgelopen periode heeft er een inventarisatie plaats gevonden of er animo was voor adoptie van een rotonde in Twenterand. Donderdag 1 juni vond de aanbesteding plaats. De drie rotondes in Vriezenveen worden de komende vijf jaar onderhouden en beheerd door BEBO Parket B.V. De twee rotondes in Vroomshoop zijn geadopteerd door Marquette Groen en de rotonde aan de Marleseweg in Den Ham is gegund aan Koskamp.

In totaal zijn er acht rotondes in Twenterand maar twee ervan deden niet mee aan de adoptieprocedure.
De rotonde in Westerhaar is in beheer bij de provincie Overijssel en een van de rotondes in den Ham is uitgesloten omdat er een kunstwerk op staat. De overige zes rotondes krijgen dit najaar een opknapbeurt waarbij de verharding en beplanting daar waar nodig aangepast of vervangen wordt.
Vanaf 1 januari 2018 worden de rotondes in gebruik genomen door de nieuwe inschrijvers. Zij zijn de komende vijf jaar verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud.

Hoe ging de gunning in zijn werk?
Geïnteresseerden konden meedoen door middel van een inschrijfformulier. Deze konden ze donderdag 1 juni in een gesloten envelop in een brievenbus bij de receptie van het gemeentehuis deponeren. Om 10.00 uur is de brievenbus geopend en werden de inschrijfbedragen voorgelezen door wethouder Ben Engberts. Diegene die het hoogste bedrag had ingevuld, mocht de rotonde adopteren. De gemeente Twenterand bedankt de inschrijvers en overige belangstellenden en ziet een goede samenwerking tegemoet.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›