4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Geslaagd jeugdfestival door Harmonie Vroomshoop

· 946× bekeken

VROOMSHOOP - Afgelopen zaterdag 3 juni heeft er in Het Punt te Vroomshoop een jeugdfestival plaatsgevonden. Dit jeugdfestival werd georganiseerd door de jubilerende muziekvereniging “De Harmonie Vroomshoop” in samenwerking met de OBM (Overijsselse Bond van Muziekverenigingen). De Harmonie Vroomshoop viert dit jaar hun 75 jarig bestaan. Dit was voor hen de reden om dit festival te organiseren.

Tijdens dit festival lieten verschillende jeugdorkesten en –slagwerkgroepen van zich horen. De optredens werden beoordeeld door een deskundige jury. Wibrand van Norel beoordeelde de jeugdslagwerkgroepen en Dick Bolt de jeugdorkesten. Zij gaven punten en een juryverslag over de verschillende optredens. Daarnaast werd het commentaar nog kort mondeling toegelicht.

Orkesten en slagwerkgroepen uit de gehele regio deden mee aan dit festival. De deelnemers kwamen o.a. uit Borne, Rijssen, Vasse, Den Ham, Losser en Vriezenveen. Daarnaast deden ook de B-slagwerkgroep en het jeugdorkest van de organiserende vereniging De Harmonie Vroomshoop mee.

De deelnemende orkesten waren zeer tevreden over de behaalde resultaten en de feedback van de jury. Allen keerden ze met een goed gevoel naar huis.
Het aanwezige publiek genoot ook met volle teugen van de verschillende optredens.
De organisatie ontving van alle kanten (zowel van orkesten als publiek) complimenten. De organisatie kan dus terugkijken op een zeer geslaagde dag.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›