4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Feestelijk uitreiking cheques vanuit Akkerfonds

· 707× bekeken

VRIEZENVEEN - Donderdagavond 1 juni was het een drukte van belang bij De Akker in Vriezenveen. De vertegenwoordigers van 34 goede doelen waren naar De Akker gekomen voor de overhandiging vanuit het Akkerfonds. Jaarlijks keert het bestuur van Christelijk Boekenhuis De Akker en Stichting de Zaaier een deel van de winst uit aan goede doelen van diverse instellingen uit Twenterand. Op feestelijke wijze en onder grote belangstelling zijn de cheques aan de vertegenwoordigers van de goede doelen overhandigd.

De goede doelen zijn onderverdeeld in vier categorieën: 12 gericht op jongerenactiviteiten, 7 voor evangelisatie, 9 voor werelddiaconaat en 6 voor lokale diaconale initiatieven. Het gaat om hulp in arme landen en organisaties vanuit Twenterand, Oost-Europa, Afrika, Brazilië en Israël. En van aanvraag muziekbundels, projectkoffers geloofsopvoeding, bijdrage voor uitvoering The Passion, project verslavingszorg tot schuldhulpverlening. De bijdragen zijn in dankbaarheid aanvaard en worden binnen één jaar benut.

Na het uitdelen van de cheques is er een groepsfoto gemaakt en kon men gezellig napraten.
Mede dankzij de inzet van de 60 vrijwilligers die werkzaam zijn in de winkel is het mogelijk om een deel van de winst te investeren in diaconaat en evangelisatie.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›