4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Grote animo voor Vroomshoopse zwemvierdaagse

· 1016× bekeken

VROOMSHOOP - Het prachtige zomerweer werkte natuurlijk mee aan het welslagen van de Vroomshoopse zwemvierdaagse, die voor de 46ste keer in successie werd gehouden. Liefst 410 deelnemers trokken vanaf maandag 29 mei hun baantjes en vermaakten zich volop in het openluchtzwembad De Zandstuve. Het deelnemersaantal betekende een forse toename ten opzichte van het vorige zwemvierdaagse.

De stemming zat er goed in, ook vanwege een aantrekkelijk randprogramma. Zo waren er behendigheidsspelen, werd er naar geld gedoken en was er spijkerbroek hangen. De nieuwe vlag van het aanstaande Aquapark De Zandstuve Vroomshoop wapperde elke dag in de wind naast de vlag van de gemeente Twenterand, de exploitant en beheerder van het fraai in de bosrijke omgeving gelegen openluchtzwembad.

Voorzitter Herman Lutke Veldhuis van de stichting Aquapark De Zandstuve Vroomshoop wenste aan het begin van de zwemvierdaagse de deelnemers veel succes en zwemplezier toe. In het 50 meter-bassin van De Zandstuve trokken elke dag ’s ochtends en ’s avonds oud en jong hun baantjes van 250 of 500 meter. De Oranjeschool leverde de meeste zwemlustige deelnemers en werd hiervoor onderscheiden. Gerwin Breukelman, bestuurslid van de organiserende zwem- en poloclub Vroomshoop, overhandigde de winnaar een waardebon van € 150,-- te besteden aan gebruik van spelmateriaal van Dennis Verhuur.

Foto's: Erwin Heuver

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›