4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Opbrengst OZO-collecte in Twenterand

· 655× bekeken

TWENTERAND - De opbrengst van de collecte 2017 van de gemeente Twenterand heeft het mooie bedrag van € 6.882,45.(Vriezenveen: € 3.046,94, Vroomshoop: € 1.263,62, Westerhaar: € 272,08 en Den Ham: € 2.299,81). De OZO is haar collectanten dankbaar voor de geboden hulp, evenals de inwoners van Twenterand voor hun gulle gaven.

De Overijsselse Zieken Omroep is een stichting die zich al 60 jaar inzet voor de zieke jonge en oudere mens en voor senioren in het algemeen, door programma’s te brengen in verzorgings- en verpleegtehuizen, via kerkradio, internet en lokale zenders.
De Overijsselse Zieken Omroep verzorgt deze programma’s in acht gemeentes hier in de regio en in totaal in 25 tehuizen. Ook wordt er ieder jaar een feestmiddag georganiseerd voor alle bewoners van deze tehuizen.

Binnen de gemeente Twenterand komt de O.Z.O. met programma’s in de Vriezenhof, De Weemelanden in Vriezenveen, Het Haarhuus in Westerhaar en het |Liefferdinck in Den Ham. Verder wordt iedere dinsdagavond via AAFM het programma Zorg in de Regio uitgezonden met informatie over de vele aspecten in de zorg. Al dit werk wordt belangeloos verricht door ongeveer 65 vrijwilligers.

Om dit werk te kunnen blijven doen is er veel geld nodig. Dit geld wordt verkregen uit giften en donaties, maar voor het grootste deel uit de opbrengsten van de huis-aan-huiscollectes.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›