4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

LEADER-cafés op 23 mei en 26 juni 2017

· 673× bekeken

TWENTERAND - De LEADER-groep van Zuidwest Twente organiseert op dinsdagavond 23 mei en maandagavond 9 juni 2017 weer LEADER-cafés. De LEADER-cafés zijn bedoeld voor mensen met ideeën voor projecten die bijdragen aan een duurzame plattelandseconomie in Zuidwest Twente. Tijdens de avond wordt er meer verteld over de nieuwe ontwikkelingsstrategie voor Zuidwest Twente, over de kansen die LEADER biedt en worden er ideeën ‘gepitcht’. Kortom: een avond vol informatie, inspiratie, meedenken, netwerken en vervolgstappen!

Het eerste LEADER-café van 2017 is op dinsdag 23 mei 2017 van 19.45 uur tot 21.45 uur in De Poppe, Holterweg 23 in Markelo. Aanmelden kan tot en met 22 mei 2017 door een mailtje te sturen naar lag@leaderzuidwesttwente.nl.

Het tweede LEADER-café staat in het teken van het thema Profilering van Zuidwest Twente als boeiende omgeving voor recreant en toerist en wordt georganiseerd samen met de gemeente Twenterand. Dit LEADER-café is op maandag 26 juni 2017 van 19.45 uur tot 21.45 uur in Het Punt, Burgemeester Koetjestraat 2-4 in Vroomshoop. Aanmelden kan tot en met 25 juni 2017 door een mailtje te sturen naar lag@leaderzuidwesttwente.nl.

Meer informatie over het programma, de thema’s in de strategie, het LEADER-gebied en de LEADER-groep (LAG) staat op de website www.leaderzuidwesttwente.nl.

LEADER is een onderdeel van het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling. Hierin gaat het om de vernieuwing van het platteland en om het werken ‘van onderop’. Een groep betrokken mensen in Zuidwest Twente, de Lokale Actie Groep (LAG), heeft daarvoor een Ontwikkelingsstrategie opgesteld. Iedereen met een projectidee dat aansluit bij die strategie kan bij de LAG terecht voor ondersteuning bij de ontwikkeling van het idee, voor meedenken, contacten leggen en/of een financiële bijdrage. De financiële bijdrage komt van LEADER (EU), de provincie Overijssel en van gemeenten en/of waterschappen. De LEADER-periode loopt van 2016 tot en met 2020.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›