4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

De Haere hoofdsponsor World Servants Vroomshoop.

· 927× bekeken

VROOMSHOOP - Fysiotherapie en ergotherapie De Haere is de hoofdsponsor geworden van World Servants Vroomshoop. De Haere waardeert de maatschappelijke betrokkenheid van deze groep jongeren dusdanig dat ze hen als hoofdsponsor wil ondersteunen. World Servants Vroomshoop zelf is enorm blij en trots met De Haere als hoofdsponsor.

Met nog meer dan twee maanden te gaan zullen de 18 jongeren en 1 volwassene naar Guatemala en Bolivia vertrekken. Ze zullen daar begin augustus klaslokalen gaan bouwen voor en met de plaatselijke bevolking. Gedurende drie weken zullen ze voor kennis en nieuwe energie in de gemeenschap zorgen.

Door deel te nemen aan dit project, georganiseerd door World Servants, helpen de jongeren mee om de leefomstandigheden van de gemeenschap structureel te verbeteren. Daarnaast ontwikkelen de jongeren zichzelf. Zij maken kennis met andere leefomstandigheden en met een andere cultuur. Een doelstelling dat uitstekend bij De Haere past.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›